ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ

Το άγχος είναι η μάχη του σώματος να ανταποκριθεί  στους εξωτερικούς παράγοντες. Σύμφωνα με  επιστημονική έρευνα, το άγχος είναι ένα από τους μεγαλύτερούς επιζήμιους παράγοντες  για την υγεία και την ευεξία μας.

 

Το τελετουργικό μπάνιου και σώματος  TranquillityTM’s με αρωματοθεραπευτικές φόρμουλες, προάγει βαθιά αίσθηση ευεξίας. Ιδανικό όλη την ημέρα για να σας χαλαρώσει. Χρησιμοποιήστε τη νύχτα, πριν από τον ύπνο για να ανακουφίσετε το μυαλό και να αποκτήσετε μεταξένιο δέρμα. 

ΑΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

Η οσφρητική αντίληψη  είναι μια από τις ισχυρότερες συνδέσεις μεταξύ του εξωτερικού κόσμου και του εαυτού μας.

 

Είναι υπεύθυνη  για την ανάκληση αναμνήσεων, την ερμηνεία εξωτερικών αλλαγών και την οδήγηση των φυσικών συνδέσεων, η αίσθηση της όσφρησης είναι ένας ισχυρός σύμμαχος που, όταν καλλιεργείται, μπορεί να μας βοηθήσει να ευθυγραμμιστούμε, να χαλαρώσουμε και να επαναφορτιστούμε 

TRANQUILLITY™

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 

Το εμβληματικό, χαλαρωτικό μείγμα αιθέριων ελαίων από Γλυκό Πορτοκάλι, Τριαντάφυλλο Δαμασκού και Κέδρο προσφέρει στιγμές βαθιάς ευεξίας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και προάγει τη βέλτιστη βραδινή ανάπαυση.

CONSCIOUS SKIN SCIENCE

Χωρίς σιλικόνες, ζωικά παράγωγα, τεχνητά έλαια, τεχνητές χρωστικές, SLS και SLES.

 

Κατάλληλο για vegans.

 

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. 

Κατασκευασμένο στην Ιταλία από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

 

Ανακυκλώσιμη συσκευασία ουδέτερού κύκλου CO2.

 

Ανακυκλωμένο πιστοποιημένο χαρτί FSC.

TRANQUILLITY™ PRO-SLEEP MASSAGE

TRANQUILLITY

Εμπνευσμένο από το Ινδονησιακό Sea Malay Massage, αυτό το εξαιρετικό τελετουργικό δρα συνεργιστικά  με το Tranquility ™ Sound και το  Essential Oil Blend για να προκαλέσει αποτελεσματικά μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης και ευεξίας.

 

Ιδανικό μετά από jet lag για ανάκτηση ενέργειας. 

ΕΓΓΡΑΦH NEWSLETTER

Θέλω να λαμβάνω ενημερωτικό δελτίο [ comfort zone ]

και να ενημερώνομαι για όλα τα νέα!