REGENERATE YOUR SKIN. REGENERATE OUR PLANET.

H Cosmos™ πιστοποιημένη βιολογική περιποίηση δέρματος, οικολογικά σχεδιασμένη για τη διατήρηση της νεότητας του δέρματος και ειδικά σχεδιασμένη ώστε να συμβάλλει στην προστασία της βιοποικιλότητας.

 

Με αντιοξειδωτικά που προέρχονται από βιο-ζύμωση τα οποία  μελετήθηκαν, στον Επιστημονικό μας Κήπο Scientific Garden στο χωριό Davines και αναπτύχθηκαν στην Ιταλία σύμφωνα με την αναγεννητική γεωργία, η σειρά Sacred Nature έχει  αρνητικό κύκλο CO2 και επομένως συμβάλλει στον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής. 

ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Κάντε έναν περίπατο στον Επιστημονικό μας Κήπο και αφήστε τον Ιδρυτή μας και την Ομάδα R&D να μοιραστούν μαζί σας περισσότερα για το όραμα και την επιστήμη πίσω από την Sacred Nature, τη νέα βιώσιμη, οργανική αναγεννητική φροντίδα του δέρματος.

SACRED NATURE

Αναδημιουργήστε το δέρμα σας

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Ο υπερπληθυσμός και η ανθρώπινη υπερκατανάλωση διαβρώνουν τους φυσικούς πόρους, μειώνουν τη βιοποικιλότητα και προκαλούν την κλιματική αλλαγή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την υψηλή συσσώρευση αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα και απροσδόκητες θερμές και κρύες κορυφές που επηρεάζουν το δέρμα σε καθημερινή βάση.

 

Στοχοποιημένο,  συνεχώς από τις ελεύθερες ρίζες που απειλούν την ισορροπία του, το δέρμα βασίζεται στα φυσικά αντιοξειδωτικά αμυντικά του συστήματα. Ωστόσο, λόγω αυτών των εξωτερικών προσβολών, το δέρμα δεν είναι σε θέση να παρέχει αποτελεσματική προστασία, θέτοντας σε κίνδυνο τη νεανικότητα και τη ζωτικότητά του, που εκδηλώνεται με τη μορφή ξηρότητας ή υπερβολικής παραγωγής σμήγματος, θαμπό και πρόωρα σημάδια γήρανσης.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 

Scientific Garden Extract™ Ένα προστατευτικό και αντιγηραντικό σύμπλεγμα τριών βιο-ζυμωμένων αντιοξειδωτικών εκχυλισμάτων από Μύρτιλα, φλούδα Ροδιού και Μυρτιά προερχόμενα από παραγωγή αναγεννητικής γεωργίας.

CONSCIOUS SKIN SCIENCE

Οι πιστοποιημένες βιολογικές φόρμουλες Cosmos ™ με το αντιοξειδωτικό μας Scientific Garden Extract ™ και συγκεκριμένα βοτανικά συστατικά, διεγείρουν την κυτταρική ανανέωση του δέρματος, λειαίνουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα ενώ αποκαθιστούν την ανθεκτικότητά της από τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς.

Οι βιομιμητικές υφές που λαμβάνονται με λεκιθίνη και shea butter προσφέρουν αίσθηση απόλυτης άνεσης στο δέρμα και μεταξένια υφή στο ευαίσθητο δέρμα. 

 

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Δερματολογικά ελεγμένο. 

 

Χωρίς σιλικόνες, ζωικά παράγωγα, τεχνητά έλαια, τεχνητές χρωστικές, SLS και SLES. Κατάλληλο για vegans.

 

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. 

 

Κατασκευασμένο στην Ιταλία από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. 

 

Ανακυκλώσιμη συσκευασία ουδέτερού κύκλου CO2. Ανακυκλωμένο πιστοποιημένο χαρτί FSC.

 

SACRED NATURE REGENERATING ELIXIR

SACRED_NATURE_9a2c2e22-0fdd-4654-8a3a-660d819e937a

Αυτή η  Pro-Youth θεραπεία περιλαμβάνει το  αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα δική μας ιδιοκτησίας, Scientific Garden Extract ™. Προσφέρουμε μια εξατομικευμένη επιλογή μάσκας προσώπου για ανορθωτικό αποτέλεσμα ή για την απομάκρυνση των ακαθαρσιών και την εξισορρόπηση της παραγωγής λιπαρότητας. Το αποκλειστικό Regener-Lift Massage συμπληρώνει και απογειώνει την εμπειρία.

 

Συνιστάται για νεανικά  και πιο ώριμα δέρματα που χρειάζονται αναγέννηση και προστασία.

SACRED NATURE REGENERATING HYDRA

SACRED_NATURE_9a2c2e22-0fdd-4654-8a3a-660d819e937a

Μια θεραπεία express για άμεση ενυδάτωση και λάμψη, χρησιμοποιώντας το ιδιόκτητο αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα  Scientific Garden Extract ™ και μια μοναδική τεχνική αναγέννησης 7 βημάτων για γεμάτο, δροσερό και όμορφο δέρμα.

 

Συνιστάται για αφυδατωμένο δέρμα

ΕΓΓΡΑΦH NEWSLETTER

Θέλω να λαμβάνω ενημερωτικό δελτίο [ comfort zone ]

και να ενημερώνομαι για όλα τα νέα!