ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

Το δέρμα, το προστατευτικό μας φράγμα  έναντι του έξω κόσμου, έρχεται καθημερινά σε επαφή με οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες, όπως επιβλαβείς ακτίνες UV, ρύπανση και έντονος τρόπος ζωής. 

 

Μέσα από θρεπτικές και πλούσιες υφές σε φυτικά έλαια, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, η Renight ενισχύει τη νυχτερινή δερματική ανάπλαση. Ξυπνήστε με νεανικό, λαμπερό δέρμα.

ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ

Οι ελεύθερες ρίζες παράγονται συνήθως από το δέρμα και τα κύτταρα του σώματος μας ως φυσική συνέπεια φυσιολογικών δραστηριοτήτων όπως η αναπνοή και η πέψη. Οι ελεύθερες ρίζες επιδεινώνονται από την έκθεση στον  ήλιο, τον καπνό, τη ρύπανση καθώς και  από μια ανθυγιεινή διατροφή,  χαμηλή σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Οι άνθρωποι είναι εξοπλισμένοι με φυσικά αντιοξειδωτικά συστήματα. Ωστόσο, όταν οι στρεσογόνοι παράγοντες  είναι πολύ έντονοι, η άμυνα μας αφήνει το δέρμα μας  να αισθάνεται ξηρό και εξαντλημένο.

 

Το σώμα μας ενεργοποιεί αναπλαστικούς μηχανισμούς  τη νύχτα, παρέχοντας μας  την τέλεια στιγμή για να φροντίσουμε  περισσότερο  το δέρμα μας, καθώς ξεκουραζόμαστε. 

RENIGHT

Υποστηρίξτε τη φυσική νυχτερινή ανάπλαση  μέσω πλούσιων σε αντιοξειδωτικά, θρεπτικών φόρμουλων

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 

Αποφύγετε τα σημάδια γήρανσης και κόπωσης με ποιοτικά συστατικά.

 

Το Πιστοποιημένο Οργανικό Έλαιο Γκότζι Μπέρι, η Υδρολυμένη Φλούδα Τομάτα & το Έλαιο Μακαντέμια   θρέθουν βαθιά την επιδερμίδα ενώ καταπολεμούν τις επιβλαβείς οξειδωτικές βλάβες.

CONSCIOUS SKIN SCIENCE

Προσθέστε τη  Renight Cream & το Renight Oil  στη ρουτίνα της νυχτερινής σας αποκατάστασης και προστατέψτε  το δέρμα σας από τις ελεύθερες ρίζες καθώς επίσης θα μετριάσετε τα σημάδια ξηρότητας, γήρανσης και κόπωσης.

 

Εάν το δέρμα σας αισθάνεται ιδιαίτερα ξηρό και εξαντλημένο, χρησιμοποιήστε την, κρεμώδη αντιοξειδωτική leave –on Mάσκα προσώπου, σαν εντατική εβδομαδιαία ενυδατική, βιταμινούχα θεραπεία, στο σπίτι 

Χωρίς σιλικόνες, ζωικά παράγωγα, τεχνητά έλαια, τεχνητές χρωστικές, SLS και SLES.

 

Κατάλληλο για vegans.

 

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. 

 

Κατασκευασμένο στην Ιταλία από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. 

 

Ανακυκλώσιμη συσκευασία ουδέτερού κύκλου CO2.

Ανακυκλωμένο πιστοποιημένο χαρτί FSC.

 

ACTIVE PURENESS FACIAL

RENIGHT_-_Copia

Μια απολαυστική και αναπλαστική θεραπεία η οποία βοηθά το πρόσωπο να ανακάμψει από το αίσθημα της δυσφορίας, κόπωσης και τα πρόωρα σημάδια γήρανση. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά και φυσικά συστατικά όπως Γκότζι Μπέρι, Έλαιο Μακαντέμια, και Υδρολυμένη Φλούδα Τομάτας.

 

Συνίσταται για το ξηρό, εξαντλημένο δέρμα.

ΕΓΓΡΑΦH NEWSLETTER

Θέλω να λαμβάνω ενημερωτικό δελτίο [ comfort zone ]

και να ενημερώνομαι για όλα τα νέα!