ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Που παράγονται τα προϊόντα της [ comfort zone ]; Στην Ιταλία;

Κάθε ένα προϊόν της [ comfort zone ] σχεδιάζεται, παρασκευάζεται και παράγεται στις εγκαταστάσεις μας και στα εργαστήρια στην Πάρμα. Συνεπώς όλα γίνονται στην Ιταλία.

Ποιο είναι το όραμα και οι αξίες της [ comfort zone ];

Στην [ comfort zone ] πιστεύουμε ότι η ισορροπία ανάμεσα στην ομορφιά και τη βιωσιμότητα, “sustainable beauty” όπως την καλούμε εμείς, μπορεί να βελτιώσει τη ζωή μας και τον κόσμο γύρω μας. Με το να δημιουργούμε “ομορφιά” θέλουμε να παροτρύνουμε τον κόσμο να φροντίζει τον εαυτό του, το περιβάλλον στο οποίο ζει και δουλεύει και τα πράγματα τα οποία αγαπά. Για την Davines η βιωσιμότητα απεικονίζει την ευθύνη του brand προς τους εαυτούς μας, τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύουμε, τους πελάτες μας και τον κόσμο στον οποίο δουλεύουμε και λειτουργούμε.

Τι σημαίνει “συσκευασία με μηδενική περιβαλλοντική επιβάρυνση”;

Η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η διαδικασία επιλογής της συσκευασίας είναι: η χρήση όσο το δυνατόν λιγότερων πρώτων υλών με ανακυκλώσιμα υλικά, βελτιστοποιώντας τον εφοδιασμό και εφαρμόζοντας ελέγχους ποιότητας για να αποφύγουμε τα απορρίμματα. Χρησιμοποιούμε την ελάχιστη ποσότητα πλαστικού που χρειάζεται για την περίληψη και την προστασία των προϊόντων. Επίσης χρησιμοποιούμε μόνο πρωτεύοντα υλικά και έχουμε καταργήσει τους εξωτερικούς δικτυωτούς σάκους και αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτιμάμε ανακυκλώσιμα προϊόντα που μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν. Όταν είναι δυνατό δημιουργούμε περιτυλίγματα που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, με ανακυκλώσιμα υλικά. Πριν μερικά χρόνια υιοθετήσαμε μια πολιτική κανονισμών για τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, με στόχο την “ουδετερότητα του άνθρακα” των περιτυλιγμάτων των δημοφιλέστερων σειρών των προϊόντων μας. Η Davines ήταν η πρώτη Ιταλική εταιρία στον κλάδο των επαγγελματικών καλλυντικών η οποία συμμετείχε στο έργο LifeGate's Zero Impact®.

Το 2018, η Davines πέτυχε ουδετερότητα άνθρακα στα περιτυλίγματα όλων των σειρών των προϊόντων, αντισταθμίζοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα με την δημιουργία και προστασία δασών σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Πιο συγκεκριμένα με το έργο της Ethio Trees για την ανάκτηση εδάφους και δασών στην Αιθιοπία, στηρίζοντας τις τοπικές αγροτικές κοινότητες για την προμήθεια πόσιμου νερού.

Η [ comfort zone ] χρησιμοποιεί ανανεώσιμη ενέργεια;

Το Davines Village έχει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Στα εργοστάσια και στα γραφεία μας χρησιμοποιούμε ρεύμα και θερμική ενέργεια “βιομεθάνιο” από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Αυτές οι ανεξάντλητες πηγές ενέργειας δεν εκπέμπουν Co2, δε μολύνουν και είναι συνεχώς ανανεώσιμες. Κάθε προϊόν που διαμορφώνουμε, σχεδιάζουμε και παράγουμε δημιουργείται χρησιμοποιώντας καθαρή ενέργεια.

Τι είναι η Carta Etica;

Davide Bollati - πρόεδρος της Davines Group (κατά τη διάρκεια της συνέλευσης το 2006 όπου οι εργαζόμενοι της Davines έλαβαν την Carta Etica). “Η Davines δεν έχει στόχο να γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία του κόσμου, αλλά να γίνει η πιο όμορφη και πιο ηθική, χάρη στη δέσμευση όλων. Η Carta Etica είναι εμπνευσμένη από την έννοια της ομορφιάς που προέρχεται από μια αρχαία φιλοσοφία η οποία συνδέει κατηγορηματικά την “ομορφιά” με την “καλοσύνη”. Μετά από χρόνια συνεργασίας με τον σύμβουλο, οι εργαζόμενοι της Davines έχουν δημιουργήσει μια λίστα επαγγελματικών αξιών σχετικά με την συμπεριφορά και το εργασιακό ήθος, όπως και τον τρόπο με τον οποίο μικρές καθημερινές κινήσεις μπορούν να βελτιώσουν το περιβάλλον εργασίας. Στην ουσία είναι ένα εργαλείο που μας βοηθάει να εξηγήσουμε πώς καταρτίζεται και αντιλαμβάνεται ο τρόπος εργασίας της Davines. Δουλεύουμε καθημερινά για να εξασφαλίσουμε πως η συνοχή των κοινών αξιών αντηχεί στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Σε αυτή την προοπτική, η Carta Etica έχει γίνει θεμελιώδες στοιχείο του οράματός μας για την ομορφιά.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] δοκιμάζονται σε ζώα;

Από το 2004, οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί καλλυντικών απαγορεύουν τη δοκιμή τελικών προϊόντων στα ζώα: ακόμα και πριν από αυτό, δεν έγινε ποτέ δοκιμή σε ζώα. Όσον αφορά τις πρώτες ύλες, η δοκιμή πάνω στα ζώα απαγορεύτηκε μόλις το 2013: ως μέλος της Unipro, η [ comfort zone ] στηρίζει πάντα την έρευνα εναλλακτικών λύσεων για τη δοκιμή πρώτων υλών πάνω στα ζώα.

Γιατί η [ comfort zone ] έχει γίνει B Corp; Τι σημαίνει αυτό;

Η Davines Group είναι B Corp από το 2016. Η πιστοποίηση που απονεμήθηκε από την Ιταλική B Lab είναι αποτέλεσμα του νέου τρόπου συναλλαγής της εταιρείας, συνδυάζοντας το κέρδος με τον στόχο θετικής επίδρασης στους ανθρώπους και το περιβάλλον. Αυτό εκφράζεται μέσα από τη συνεχή εξέλιξη των νέων έργων εντός και εκτός της εταιρίας για να επηρεάσουν θετικά το περιβάλλον και τους ανθρώπους.

BEAUTY TIPS
Μπορώ να συμβουλευτώ κάποιον για την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων της [ comfort zone ] για εμένα;

Στα σπα μας, θα συναντήσετε το εξειδικευμένο μας προσωπικό που θα σας προτείνει την καλύτερη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Εάν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Μέσα σε κάθε συσκευασία θα βρείτε το φυλλάδιο προϊόντων με τις οδηγίες χρήσεις και τις συμβουλές για συνδυασμούς. Μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube και να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις τελευταίες τάσεις.

H [ comfort zone ] οργανώνει επαγγελματικά σεμινάρια;

Παρέχουμε σεμινάρια μόνο για πιστοποιημένους επαγγελματίες. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσω του τμήματος επαφής (Contact section) στην ιστοσελίδα μας it.comfortzoneskin.com.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Τα προϊόντα της [ comfort zone ] περιέχουν αλλεργιογόνα;

Τα αλλεργιογόνα είναι ουσίες που δεν είναι βλαβερές για τους περισσότερους ανθρώπους, σε κάποιες περιπτώσεις όμως μπορεί να προκαλέσουν ευαισθησία. Είναι σύνηθες στα αιθέρια έλαια τα οποία βρίσκονται στα φυσικά στοιχεία των αρωμάτων. Μερικές ουσίες, οι οποίες καταγράφονται ως αλλεργιογόνες, έχουν την ικανότητα να προστατεύουν τα καλλυντικά από μολύνσεις και έτσι αναγνωρίζονται ως εναλλακτικά συντηρητικά τα οποία εγκρίθηκαν από πράσινες πιστοποιήσεις. Η Comfort Zone επιλέγει αρώματα χωρίς καθόλου ή με ελάχιστα συντηρητικά και χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια για τη δράση της αρωματοθεραπείας μόνο σε ελάχιστες σειρές. Μπορούμε να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν αλλεργιογόνα από τη λίστα των συστατικών στην οποία πρέπει να καταγράφονται.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] περιέχουν γλουτένη;

Ο ισχυρισμός “χωρίς γλουτένη” έχει διαφορετική έννοια στον κλάδο της ευεξίας από αυτήν που αναφέρετεαι στον τομέα των τροφίμων. Η δυσανεξία στη γλουτένη είναι μια μόνιμη δυσανεξία στη γλοιαδίνη, η οποία περιέχεται στη γλουτένη, μια σειρά πρωτεϊνών που βρίσκουμε στο αλεύρι, στο κριθάρι, στη σίκαλη και σε άλλα δημητριακά.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] περιέχουν parabens;

Η [ comfort zone ] ακολουθεί τη φιλοσοφία σύστασης ‘science based conscious formulas’ που αποκλείει τη χρήση parabens.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] περιέχουν σιλικόνες;

Η [ comfort zone ] ακολουθεί την φιλοσοφία σύστασης, conscious skin science ™, η οποία αποκλείει την χρήση σιλικόνων, οι οποίες έχουν αντικατασταθεί άμεσα με εναλλακτικές ουσίες, όπως τα φυσικά έλαια και τα βούτυρα. Με αυτόν τον τρόπο εγγυόμαστε απαλότητα στο δέρμα με ένα όσο το δυνατόν πιο βιώσιμο προφίλ.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] περιέχουν σουλφαμίνες;

Η [ comfort zone ] ακολουθεί τη φιλοσοφία σύστασης conscious skin science ™. η οποία αποκλείει τη χρήση επιφανειοδραστικών σουλφαμίνης για χάρη πιο ήπιων καθαριστικών. Τα καθαριστικά μας προϊόντα ξεχωρίζουν λόγω της υψηλής απόδοσης και της ευδιάκριτης απαλότητας.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] περιέχουν νικέλιο;

Το νικέλιο μπορεί να υπάρχει σε ανεπαίσθητες ποσότητες στα καλλυντικά ως τεχνικά αναπόφευκτητη πρόσμειξη (π.χ. προέρχεται από πρώτες ύλες). Δεν υπάρχουν εξετάσεις που εγγυώνται την απόλυτη απουσία του νικελίου και αυτός είναι ο λόγος που η [comfort zone] έχει αποφασίσει να μην προβεί σε εξέταση.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] περιέχουν αρώματα;

Τα προϊόντα της [comfort zone] διακρίνονται κατά βάση από οσφρητικές νότες. Η ευχαρίστηση κατά τη χρήση μεταπωλημένων προϊόντων και επαγγελματικών θεραπειών είναι ένα χαρακτηριστικό αριστείας που θέλει να εγγυηθεί το brand. Καλλυντικά με εκλεπτυσμένες υφές και διακριτικά αρώματα κάνουν την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μια αξιομνημόνευτη στιγμή και σας προσκαλούν να φροντίζετε τον εαυτό σας. Μερικά προϊόντα είναι χωρίς επιπρόσθετα αρώματα και άλλα χαρακτηρίζονται από 100% φυσικά αρώματα.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] περιέχουν αλκοόλ;

Η [ comfort zone ] ακολουθεί τη φιλοσοφία σύστασης conscious skin science ™, η οποία προσπαθεί να αποφύγει τη χρήση αλκοόλ που παραμένει μια πρώτη ύλη η οποία χρησιμοποιείται μόνο σε εξαιρετικά αναγκαίες περιπτώσεις για την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] περιέχουν νανοϋλικά;

Η [ comfort zone ] ακολουθεί την φιλοσοφία σύστασης "science based conscious formulas", η οποία αποκλείει τη χρήση νανοϋλικών.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] περιέχουν συντηρητικά;

Συνδυασμοί διακριτικών συντηρητικών φυσικής προέλευσης μαζί με την εξέλιξη των φορμουλών που προδιαθέτουν σε φυσιολογικά καλή συντήρηση, αντιπροσωπεύουν την προσέγγιση της [ comfort zone ] για την προστασία των προϊόντων.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] περιέχουν προστασία από την ακτινοβολία UV;

Τα προϊόντα της [ comfort zone ], εκτός από συγκεκριμένα αντηλιακά, δεν περιέχουν προστασία από την ακτινοβολία UV.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] είναι οργανικά;

Η [ comfort zone ] ακολουθεί τη φιλοσοφία σύστασης conscious skin science ™, η οποία βασίζεται στη χρήση πρώτων υλών φυσικής προέλευσης. Σε κάθε προϊόν διακρίνεται ένα υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης. Η σειρά SACRED NATURE είναι η πιστοποιημένη μας σειρά cosmos ecocert.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] είναι φυσικά;

Η [ comfort zone ] ακολουθεί τη φιλοσοφία σύστασης conscious skin science ™, η οποία βασίζεται στη χρήση πρώτων υλών φυσικής προέλευσης. Κάθε προϊόν χαρακτηρίζεται από ένα υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] είναι vegan;

Η [ comfort zone ] ακολουθεί τη φιλοσοφία σύστασης conscious skin science ™, η οποία αποκλείει τη χρήση συστατικών που προέρχονται από ζώα. Επομένως τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για vegans.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] έχουν ημερομηνία λήξης;

Όχι, τα καλλυντικά δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Η νομοθεσία λέει πως μόνο εάν η ελάχιστη διάρκεια του καλλυντικού προϊόντος καθορίζεται σε λιγότερο από 30 μήνες, τότε πρέπει να καταγράφεται στη συσκευασία του προϊόντος. Αυτή είναι η ημερομηνία στην οποία το προϊόν εξακολουθεί να καλύπτει την αρχική του χρήση και παραμένει ασφαλές, εφόσον έχει αποθηκευτεί σωστά. Αυτή η περίοδος θα πρέπει να αναφέρεται με τη φράση «Κατανάλωση κατά προτίμηση πριν από…» ακολουθούμενη από τον μήνα και τον χρόνο. Εάν υπάρχουν προϋποθέσεις για να εγγυηθεί αυτό, θα πρέπει να αναγράφονται στην συσκευασία. Η αναφορά της ημερομηνίας της ελάχιστης διάρκειας δεν είναι απαραίτητη για προϊόντα τα οποία έχουν μια διάρκεια άνω των 30 μηνών επειδή έχουν εξεταστεί ως προς την αναλλοίωτη διατήρηση των χαρακτηριστικών τους για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, εφόσον έχουν αποθηκευτεί σωστά.

Τι σημαίνει PAO;

Το PAO (Period After Opening) αναδεικνύει των αριθμό των μηνών κατά τη διάρκεια των οποίων το προϊόν θα πρέπει να έχει καταναλωθεί.

Τι συμβαίνει εάν χρησιμοποιήσω τα προϊόντα της [ comfort zone ] μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία PAO;

Το PAO σημαίνει “Period After Opening” και αναδεικνύει την προτεινόμενη περίοδο χρήσης, μετά το άνοιγμα του προϊόντος. Μετά από αυτή την περίοδο το προϊόν μπορεί να χάσει την αποτελεσματικότητα του και η κάλυψη των συντηρητικών μπορεί να μειωθεί.

Που κατασκευάζονται τα προϊόντα της [ comfort zone ];

Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Πάρμα, στην κεντρική κατασκευαστική όπου παράγονται οι φόρμουλες.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] είναι κατάλληλα και για ανθρώπους που έχουν αλλεργίες δέρματος;

Τα προϊόντα της [comfort zone] είναι καλλυντικές φόρμουλες οι οποίες εφαρμόζονται σε άθικτο και υγιές δέρμα. Παράγονται σύμφωνα με νόμιμες ενδείξεις, με πιστοποιημένα προϊόντα που είναι ασφαλή προς τον καταναλωτή.

Η φιλοσοφία σύστασης conscious skin science ™ συμβάλλει στην αύξηση της ασφάλειας των προϊόντων. Ωστόσο δεν είναι εφικτό να δημιουργηθούν σειρές που είναι κατάλληλες για κάθε αλλεργία δέρματος. Συνιστούμε σε αυτούς που ταλαιπωρούνται από αλλεργίες να διαβάσουν προσεκτικά τη λίστα των συστατικών που αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας και να προβούν σε μια επιδερμική δοκιμή πριν τη χρήση.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα της [ comfort zone ] κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης ή θηλασμού;

Τα προϊόντα της [comfort zone] έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς καλλυντικών. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης ή θηλασμού μπορούν να προκύψουν μεγάλες αλλαγές στο σώμα κάθε γυναίκας, κάτι που δεν πρέπει να υπολογίζουμε. Οπότε, πριν χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα της Comfort Zone κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης ή θηλασμού συμβουλευτείτε τη γυναικολόγο σας ή τον γιατρό σας. Γνωρίζοντας το προσωπικό σας ιστορικό θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει καλύτερα.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] είναι ασφαλή;

Τα προϊόντα της [comfort zone] έχουν κατασκευαστεί ακολουθώντας τα μέτρα που ισχύουν σε συνδυασμό με μια αυστηρή πολιτική του brand. Αν χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία, μπορούν να θεωρηθούν ασφαλή.

Που μπορώ να βρω τη λίστα συστατικών των προϊόντων της [ comfort zone ];

Η λίστα συστατικών κάθε προϊόντος της Comfort Zone είναι τυπωμένη στο πίσω μέρος της συσκευασίας ή της φιάλης του προϊόντος.

Πως διαβάζω τη λίστα INCI;

Η λίστα INCI περιέχει όλες τις ουσίες που χρησιμοποιούνται σε μια καλλυντική φόρμουλα ξεκινώντας από αυτή με την υψηλότερη περιεκτικότητα και καταλήγοντας σε αυτή με την χαμηλότερη περιεκτικότητα. Όλες οι ουσίες που περιέχονται είναι καταγεγραμμένες. Εκτός αυτού, η Davines έχει αποφασίσει να συμπεριλάβει στη λίστα INCI τα συντηρητικά των πρώτων υλών (αυτό δεν απαιτείται από το νόμο) για τη διασφάλιση της μέγιστης διαφάνειας σχετικά με τις φόρμουλες.

Ποια είναι η τιμή pH των προϊόντων της [ comfort zone ];

Κάθε προϊόν ανάλογα με το στόχο και το σημείο εφαρμογής έχει το δικό του εύρος στην τιμή pH. Δεν είναι εφικτό να προσδιοριστεί μια μοναδική τιμή pH για όλα τα προϊόντα.

Μπορούν τα προϊόντα της [ comfort zone ] να θεωρηθούν ασφαλή για τα παιδιά;

Συνιστούμε τη χρήση των προϊόντων της Comfort Zone για παιδιά άνω των 3 ετών, προσέχοντας τον τύπο του προϊόντος. Επομένως προϊόντα αντιγήρανσης ή προϊόντα με δυνατά δραστικά συστατικά πρέπει αποκλείονται.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] περιέχουν ορυκτέλαιο ή παραφινέλαιο;

Η [ comfort zone ] ακολουθεί την φιλοσοφία της σύστασης "science based conscious formulas" η οποία αποκλείει τη χρήση ορυκτέλαιου και παραφινέλαιου. Το παραφινέλαιο περιέχεται μόνο στο κερί αποτρίχωσης για να εξασφαλίσει τη μέγιστη απόδοση και ανθεκτικότητα.

Έχω συγκεκριμένα προβλήματα δέρματος (ψωρίαση, δερματίτιδα, πιτυρίδα κτλ.). Ποιο προϊόν μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Για συγκεκριμένα προβλήματα όπως αυτά, συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Πώς θα πρέπει να αποθηκεύσω τα προϊόντα της [ comfort zone ];

Τα προϊόντα της [ comfort zone] πρέπει να αποθηκεύονται έτσι αποφεύγοντας αλλαγές στη θερμοκρασία και απευθείας έκθεση σε φως για πολλές ώρες.

Τα προϊόντα της [ comfort zone ] περιέχουν φοινικέλαιο;

Το φοινικέλαιο είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται κατά την παρασκευή μερικών συστατικών που περιέχονται στα καλλυντικά.

Η Comfort Zone  επιδιώκει να έχει όλους τους προμηθευτές που σχετίζονται με την RSPO, ένα πιστοποιημένο οργανισμό για βιώσιμη καλλιέργεια φοινικέλαιου. Μαζί με αυτή την προσέγγιση η [ comfort zone ] ακολουθεί το κριτήριο της διαφοροποίησης, το οποίο περιλαμβάνει την αναζήτηση ισορροπίας κατά τη χρήση διαφόρων ελαίων για την μείωση χρήσης του φοινικέλαιου και έπειτα τη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον που σχετίζονται με αυτό.

Ποια μέθοδο χρησιμοποιείτε για να υπολογίσετε το ποσοστό της φυσικότητας των προϊόντων σας;

Στην[ comfort zone ] “συστατικό φυσικής προέλευσης” σημαίνει ένα συστατικό που διατηρεί το 100% της φυσικότητάς του ακόμα και μετά από χημική μετατροπή στα πλαίσια εγκεκριμένων διαδικασιών. Αυτό δεν περιλαμβάνει καμία πρώτη ύλη με συνθετικό συστατικό.

Τι σημαίνει “modified natural” («τροποποιημένο φυσικό»);

Ο ορισμός “modified natural” ισχύει για συστατικά που έχουν φυσικό μέρος σε συνδυασμό με ένα συνθετικό.

Τι σημαίνει «συνθετικό συστατικό»;

Συνθετικά συστατικά είναι αυτά που προέρχονται πλήρως από συνθετικές αντιδράσεις.

Ποια μέθοδο χρησιμοποιείτε για να υπολογίσετε το ποσοστό της βιοδιάσπασης των προϊόντων σας;

Η βιοδιάσπαση υπολογίζεται ως το σύνολο των ποσοστών των άμεσα βιοδιασπώμενων πρώτων υλών σύμφωνα με τη μέθοδο OECD 301. Αυτή η μέθοδος ορίζει ως «άμεσα βιοδιασπώμενο» ένα συστατικό το οποίο καταγράφει μια βιοδιάσπαση τουλάχιστον του 70% σε διάστημα 28 ημερών.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Πως μπορώ να κάνω αίτηση για εργασία στην [ comfort zone ];

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ενότητα Work with us στην ιστοσελίδα μας, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Είμαι blogger/δημοσιογράφος. Πώς μπορώ να λαμβάνω πληροφορίες ή να συνεργαστώ μαζί σας;

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας στην ενότητα “contact” της ιστοσελίδας μας. Η αίτηση σας θα σταλεί στο κατάλληλο τμήμα.

ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Η ερώτηση σας δεν περιλαμβάνεται στις παραπάνω ερωτήσεις;

Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ NEWSLETTER
Πώς ανοίγω έναν λογαριασμό;

Σύντομα το σχετικό κείμενο...

Πώς μπορώ να επεξεργαστώ τις λεπτομέρειες εγγραφής μου; Πώς μπορώ να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης μου;

Σύντομα το σχετικό κείμενο...

Πώς μπορώ να λαμβάνω newsletter;

Σύντομα το σχετικό κείμενο...

Μπορώ να απεγγραφώ από το newsletter;

Σύντομα το σχετικό κείμενο...

ΕΓΓΡΑΦH NEWSLETTER

Θέλω να λαμβάνω ενημερωτικό δελτίο [ comfort zone ]

και να ενημερώνομαι για όλα τα νέα!