scroll down

TO MANIFESTO ΜΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ [ COMFORT ZONE ].
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

[ Το σπίτι μας] είναι εκεί που ανήκουμε περισσότερο, όπου αισθανόμαστε άνετα συμπεριλαμβάνοντας τους ανθρώπους και τα πράγματα που αγαπάμε.

Όμως το σώμα και η  ψυχή μας κατοικούν και σε άλλα σπίτια που μας έδωσε [ ο πλανήτης και το δέρμα μας ]. 

 

Θέλουμε να τα προστατεύσουμε και να τα διατηρήσουμε υγιή, ζωτικά και όμορφα.

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέτουμε σαν σκοπός μας  [ να δημιουργήσουμε μία καλή ζωή για όλους ]: για τους επαγγελματίες του δέρματος, τους πελάτες τους και όλους τους άλλους με τους οποίους μοιραζόμαστε τον πλανήτη.

 

Ως [ B Corporation ], δεσμευόμαστε να είμαστε οι καλύτεροι για τον κόσμο. Κάνοντας αυτό, οραματιζόμαστε μια ισορροπημένη προσέγγιση στην ομορφιά, αγωνιζόμαστε  για την βιωσιμότητα και χτίζουμε σχέσεις εμπνευσμένες και βασισμένες  στην  ηθική.

 

Ως [ ειδικοί του δέρματος ], βοηθάμε το οικοσύστημα του δέρματος να επιτύχει τη βέλτιστη ισορροπία και ζωτικότητα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, αυτό που ονομάζουμε [ comfort zone of the skin ].

 

Με περισσότερα από 20 χρόνια [ διαρκούς έρευνας] , το εργαστήριό μας εμπνέεται πλέων και από το επιστημονικό μας κήπο, το [ Scientific Garden ], και προσφέρει υψηλής ποιότητας, καθαρή, βιώσιμη και αποτελεσματική δερματική φροντίδα, συνδυάζοντας τα καλύτερα της επιστήμης και της φύσης για πραγματικά εμπλουτισμένες και [ μοναδικές εμπειρίες ].

 

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στο [ Davines Village ] στην Πάρμα της Ιταλίας.

 

Η φιλοσοφία μας είναι η ευσυνειδητή επιστήμη του δέρματος [ conscious skin science ].

 

Καλώς ήλθατε στη [ comfort zone ].

 

Αυτό είναι σπίτι.

«Πρέπει να ξαναγράψουμε την πρόοδο. Ένα προϊόν πρέπει να αποτελεί μέρος της λύσης, αντί μέρος του προβλήματος: αυτό σημαίνει να αγκαλιάσουμε την αναγέννηση και να κάνουμε επανάσταση στον τρόπο που διατυπώνουμε, επιλέγουμε και σχεδιάζουμε τα συστατικά στις σειρές μας».

Dr. Davide Bollati, Ιδρυτής

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Συνειδητότητα

 

Η συνειδητότητα είναι ο τρόπος μας για να εκφράσουμε τη «βιωσιμότητα» και να ενεργήσουμε υπεύθυνα ώστε να εγγυηθούμε την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια μέσω φόρμουλων που προστατεύουν το δέρμα και σέβονται τον πλανήτη. Οι σειρές μας παράγονται στην Ιταλία με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Επιλέγουμε ανακυκλώσιμες συσκευασίες, πλήρως CO2 αντισταθμισμένη χάρη στο Ethio Trees, μια πρωτοβουλίας αναδάσωσης στην Αιθιοπία.

Skin Science

 

Πάνω από 40 ερευνητές, χημικοί, βιολόγοι και δερματολόγοι, υποστηριζόμενοι από μια διεπιστημονική επιτροπή και από πολλά πανεπιστήμια, εργάζονται για την ανάπτυξη «καθαρών» φόρμουλων, εξαιρετικά πλούσιων σε φυσικά συστατικά και δερματοσυμβατά μόρια υψηλής τεχνολογίας. Στον Επιστημονικό Κήπο μας στο Davines Village, έχουμε δημιουργήσει ένα «υπαίθριο εργαστήριο» όπου μελετάμε τα ζωντανά φυτά για να ανακαλύψουμε βοτανικά μόρια για τις καινοτομίες μας.

 

 

Επιλέξαμε να μην χρησιμοποιούμε σιλικόνες, ζωικά παράγωγα, mineral oils, συνθετικά χρώματα, SLS. Αφαιρούμε επίσης σταδιακά τα αιθοξυλικά και ακρυλικά, τα οποία εξακολουθούν να υπάρχουν σε μερικές φόρμουλες. Τα προϊόντα μας είναι φιλικά προς τους vegan. Όλες οι σειρές μας είναι κλινικά και δερματολογικά ελεγμένες.

scroll down

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Η άνεση του δέρματος

 

Το δέρμα μας ζει μια δυναμική ισορροπία. Αντικατοπτρίζει τη φυσική και συναισθηματική μας κατάσταση, τον τρόπο ζωής και τις καθημερινές μας επιλογές. Πρέπει να προσαρμόζεται συνεχώς και να αμύνεται από εξωτερικές επιθέσεις, όπως οι κλιματικές διακυμάνσεις και η ρύπανση.

Εξατομικευμένες λύσεις

 

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την ανθεκτικότητα του δέρματος και την ικανότητά του να παραμένει νεανικό, σφριγηλό και λαμπερό.

 

Καθώς εξωτερικοί και εσωτερικοί παράγοντες διακυβεύουν την ισορροπία του, προσφέρουμε λύσεις για κάθε ανάγκη του δέρματος.

Επαγγελματική εξειδίκευση

 

Φροντίζουμε τους ανθρώπους, όχι μόνο για το δέρμα τους.

 

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, συνεργαζόμαστε με έμπειρους επαγγελματίες από το χώρο του Spa σε όλο τον κόσμο. Τους υποστηρίζουμε μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των εταιρικών μας προγραμμάτων ώστε να διασφαλίσουμε ότι μπορούν να προσφέρουν μετασχηματιστικές μοναδικές εμπειρίες για το πρόσωπο και το σώμα μαζί με μια βαθιά αίσθηση ευεξίας και ζωτικότητας.

ΕΓΓΡΑΦH NEWSLETTER

Θέλω να λαμβάνω ενημερωτικό δελτίο [ comfort zone ]

και να ενημερώνομαι για όλα τα νέα!