ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ NECK & DECOLLETE FLUID

Τα Αesthetic Awards διοργανώνονται από την Boussias Events, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν εταιρίες με σημαντικές προόδους στην αισθητική και την ομορφιά, σε επίπεδο επαγγελματικών προϊόντων και υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους.

Στη [ comfort zone ] απονεμήθηκε το SILVER βραβείο και πιο συγκεκριμένα στο προϊόν SUBLIME SKIN NECK & DECOLLETE FLUID στη κατηγορία Best Neck Firming Skin Care.

Λίγα λόγια για το βραβευμένο προϊόν

Το SUBLIME SKIN NECK & DECOLLETE FLUID είναι ορός σύσφιξης και λείανσης για την ευαίσθητη περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ.  Είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες που παρουσιάζουν χαράλωση, ρυτίδες και πτυχώσεις στις περιοχές του λαιμού και του ντεκολτέ, χάρη σε μια ισχυρή φόρμουλα βιοδραστικών συστατικών, όπως το τονωτικό εκχύλισμα σπόρων jojoba και το αντιγηραντικό βοτανικό εκχύλισμα Millefolium Achillea από αναγεννητική γεωργία.

Προωθεί μια ελαφριά σύνθεση που απορροφάται εύκολα ενάντια στη κυτταρική γήρανση και σταδιακά διορθώνει λειαίνοντας τις ρυτίδες και τη χαλάρωση στην ευαίσθητη περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ.  Ιδανικό για ώριμες και αφυδατωμένες επιδερμίδες.

Στη [ comfort zone ] υποστηρίζουμε το υγιές δέρμα και το καθαρό περιβάλλον. Ως Β Corporation, δεσμευόμαστε να είμαστε οι καλύτεροι για τον κόσμο. Έτσι δημιουργούμε υψηλής ποιότητας προϊόντα καθαρά και βιώσιμα μέσω του επιστημονικού μας κήπου  Scientific Garden. Η φιλοσοφία μας είναι η συνειδητή επιστήμη του δέρματος.